Rockstone Megategels ®
Een tuinontwerp in deze eigentijdse designcollectie straalt rust, eenvoud en klasse uit. De "Rockstone" Megategels ®, met een typisch gekorreld uitzicht, wordt na productie onmiddellijk uitgewassen. Een bijzonder uitwasprocédé zorgt voor een rijke schakering van de gebruikte natuursteengranulaten en verzekert de kleurvastheid van de Megategels ®.

De "Rockstone" Megategels ® bieden een haast ongelimiteerd totaal-concept voor elke eigenzinnige creatie. Vandaar dat dit doordachte gamma ook een bijhorend trap-element aanbiedt dat perfect in ieder tuinontwerp kan worden geïntegreerd.

De megategel Rockstone heeft een stroef oppervlak met een toplaag van natuursteengranulaten. Deze kleurvaste megategel Rockstone straalt absolute rust, eenvoud en klasse uit.

De Rockstone Megategels® hebben zoals de klinkers een typisch gekorreld uitzicht. Omdat de tegels onmiddellijk na de productie een bijzonder uitwasprocédé ondergaan, komt een rijke schakering vrij van de gebruikte natuursteengranulaten. Bovendien is hiermee dek leurvastheid van de Rockstone Megategel® verzekerd.

Klik hier voor een
foto impressie van de
Rockstone megategel
>>

Plaatsing
Plaats met de gecertificeerde klem de eerste Megategel® n zorg ervoor dat de Megategel® in de juiste hellingsgraad ligt. Laat deze bij de plaatsing recht naar beneden zakken. Zorg ervoor dat bij plaatsing van de volgende Megategels® de metalen lip van de klem correct op de reeds geplaatste tegel past zodat deze perfect aansluit met een minimale voeg. Ligt de Megategel® niet op de juiste hoogte, pas dan de dikte van de straatlaag aan. Zorg ervoor dat de Megategel® over het volledige oppervlak ondersteund wordt. Holtes onder de Megategels® kunnen tot haarscheuren of breuk leiden. Kleine oneffenheden en dikteverschillen kunnen door het kloppen met een kunststofhamer weggewerkt worden. Bescherm de tegel met een houten plank, rechtstreeks met de hamer op de tegel kloppen kan tot haarscheuren of breuk leiden.

Aftrillen
Belangrijk: Megategels® NOOIT aftrillen !

Invoegen
Megategels® geplaatst met een minimale voeg kunnen eventueel ingeborsteld worden met zuiver, gewassen wit kwartszand.
Bij plaatsing met een open voeg kan een grover voegmateriaal,
bv een zuivere split 1/3 of 2/5 mm gebruikt worden. Nooit opvoegen met cementmortel: dit om vervuiling
op de Megategel® te vermijden en het risico op stukvriezen of barsten van de voeg en de Megategel® te voorkomen.