Deze zwarte stenen met een bekend formaat hebben speelse, ronde randen. Je kunt ze overal leggen en creëert er de gewenste sfeer meedoor toepassing van het tuinmeubilair en accessoires. Wij hebben hier gekozen voor een landelijke uitstraling die je creëert door riet, grassen, heideplanten en waterpartijen te integreren.

    Excluton
    ALTIJD EEN GOEDE KEUZE
    De betonstraatsteen is wat wij noemen een klassieker. Het karakter van deze steen is het best te omschrijven als een werker. Kiest u deze steen dan maakt u altijd een goede keuze. Het product heeft zijn waarde bewezen en blijft dat tot in de lengte van dagen doen. Ideaal voor elke oprit, terras of stoep. De keuzevrijheid die u hebt is ongekend. Kleur en formaat zijn welhaast onbeperkt leverbaar. Bovendien is de betonstraatsteen het summum in verwerkingsgemak: snel en strak te leggen in een handomdraai.

    Werken met een betonstraatsteen is een dankbare taak voor een styliste.
    Het is namelijk een steen die je door er accessoires aan toe te voegen uitstraling en sfeer geeft. Deze steen vormt een betaalbare basis voor een tuin die je door beplanting en het toevoegen van elementen een geheel eigen uiterlijk geeft.