Koppelstones
verhoeven tuin
Koppelstones
Koppelstones

Gebruik uw fantasie en creativiteit en stel uw eigen terras op pad samen met deze koppelstones. Hoe u deze getrommelde stenen ook legt, met de verschillende maten in het wild-verband pakket komt u altijd uit en creeert u een unieke sfeervolle tuin.

Kleuren koppelstones

  Excluton
  Formaat Verkrijgbare kleuren koppelstones
  10x10x6cm Zwart, Rood gen, Bont gen, Toscaans gen.
  14x14x6cm Zwart, Rood gen, Bont gen, Toscaans gen., Grijs/zwart, Sierra
  21x14x6cm Zwart, Rood gen, Bont gen, Toscaans gen., Grijs/zwart, Sierra
  20x5x7cm Zwart, Rood gen, Bont gen, Paars/bruin, Avondzon, Brons gen, Toscaans, Room
  21x6,8x7cm Zwart, Rood gen, Brons gen
  15x5x7,5cm Zwart, Rood gen, Bont gen
  HET LEGGEN
  In het leggen van deze Koppelstones wildverband kunt u uw creativiteit, fantasie en tuinideeën goed kwijt. Met dit product kunt u namelijk een terras, pad of oprit geheel naar eigen inzicht samenstellen. De stenen laten zich met hun drie verschillende maten door elkaar gebruiken. En hoe u ze ook legt, met de maten komt het altijd goed uit. De Koppelstones wildverband zijn bijvoorbeeld te verkrijgen in frivool zomerbont of in het wat harmonieuzere avondbont. Alle typen zorgen voor sfeer rondom uw huis. U kunt bepaalde maten door elkaar gebruiken om een wildverband te leggen.
  Koppelstones Excluton
  Abbeystones Abbeystones

  Abbeystones kunnen op verschillende manieren worden toegepast: als terras, een stoere en degelijke oprit of zelfs als muurtje. Door het trommelen heeft de steen een authentieke uitstraling gekregen.

  Voor een goede menging van de stenen pakt u altijd van boven naar beneden uit verschillende pakken.

  Kleuren Abbeystones

  Formaten Abbeystones

   Excluton
   Excluton
   Waalformaat
   Brede voeg zorgt voor klassieke uitstraling

   Naast de steen kunt u ook met een voeg een bepaalde uitstraling creëren. Wanneer u kiest voor een brede voeg tussen de stenen, dan creëert u een klassieke uitstraling. De voeg kunt u vullen met voegmortel, siersplit of siergrind. Afhankelijk van de breedte van de voeg en de gebruikte steen kiest u een voegproduct. Wilt u de voegen benadrukken dan is het mooi om een voegproduct te gebruiken dat contrasteert met de stenen. Op de afbeeldingen hieronder ziet u een aantal voorbeelden.
   Kleuren waalformaat
   Formaten Abbeystones