Het oude Duitse bedevaartplaatsje Kevelaer met zijn karaktervolle binnenstad is de naamgever van de authentiek gegoten tuintegel Alt Kevelaer van REDSUN. En terecht, de Alt Kevelaer betontegel heeft een even
karakteristieke uitstraling. De Alt Kevelaer laat zich uitstekend toepassen in moderne strakke sfeer-tuinen waarin moderne architectuur wordt gecombineerd met retro materialen. Daarin vertegen woordigt de Alt Kevelaer tuintegel ruimtelijke effecten, strak lijnenspel en minimalisme. Het kleurenpalet van de Alt Kevelaer bestaat uit vier tinten; grijs, antraciet, bruin en terra cotta. De Alt Kevelaer is leverbaar in de formaten 50 x 50 x 5 cm en 60 x 60 x 5 cm. Er is ook een andere tint antraciet leverbaar in het formaat 80 x 80 x 5 cm. De Alt Kevelaer laat zich prima combineren met REDSUN’s Brickville gebakken waal formaten.

Om de formaten en kleuren te bekijken kunt u hier de folder downloaden>>

De REDSUN Dalleton siertegels zijn ontworpen en geproduceerd voor een
tijdloze en onderhoudsvriendelijke toepassing. De deklaag van de tegels bestaat uit kleurecht natuursteen-granulaat, hetgeen tijdens de productie op het onderbeton wordt geperst. Hierdoor ontstaat een kleurvaste antislip laag. Alle Dalleton tegels hebben het formaat van 40 x 40 x 4 cm..

Om de formaten en kleuren te bekijken kunt u hier de folder downloaden>>