Blokhutten / Tuinhuisjes Blokhutten / Tuinhuisjes
Blokhutten een tweede huis
Blokhutten / Tuinhuisjes

TUINHUIZEN
Klik hier meer informatie
over de tuinhuisjes
van Den Buizerd
>>>
DEN BUIZERD BLOKHUTTEN &  TUINHUIZEN
STANDAARD MAATWERK
Omdat smaken, wensen en ideeën op tuingebied verschillen, produceert Den Buizerd een grote verscheidenheid aan modellen en afmetingen. Door het uitgekiende afmetingenassortiment leveren wij met een standaard product, praktisch maatwerk.

UIT HET JUISTE HOUT GESNEDEN
Voor de productie van Den Buizerd Blokhutten & Tuinhuizen gebruiken wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardig Noord Europees vurenhout. Door de koude in dit gebied van onze aardbol kennen de bomen een trage groei waarbij de jaarringen elkaar kort opvolgen. Zo ontstaat de fijnnervige, stevige structuur die de hoogwaardige kwaliteit van de grondstof waarborgt. Tevens bent u ervan verzekerd dat het hout dat afkomstig is uit Noord Europa op een ecologisch verantwoorde manier is verkregen. Onder streng toezicht van de overheid worden in de zogeheten “productie” bossen meer bomen geplant dan gekapt zodat men het natuurlijk evenwicht niet verstoort.
In de fabriek bewerken wij de hoogwaardige grondstoffen vakkundig zodat u bij ontvangst van uw blokhut of tuinhuis zeker bent van een kwaliteitsproduct. Hout blijft uiteraard een natuurproduct en kent derhalve de eigenschap dat het krimpt en uitzet als gevolg van weersinvloeden.

PLATTEGRONDEN
Op de plattegrondjes bij de blokhutten en de tuinhuizen ziet u de inwendige (in zwart) en uitwendige maten (in rood). Bij de tuinhuizen staan bij de breedte en diepte telkens twee afmetingen in de kleur rood vermeld. De eerste hiervan is de uitwendige wandmaat en de tweede de funderingsmaat als u het tuinhuis plaatst op de meegeleverde fundamentbalken. Ook ziet u hoe de voorwand van het betreffende huisje standaard is ingedeeld alsmede de draairichting van de deur. Bij elke blokhut (m.u.v. hoek- en achtkantmodellen) is het mogelijk deze indeling te spiegelen tijdens de opbouw. Bestel indien noodzakelijk wel van te voren een deur met een andere draairichting. Bij de tuinhuizen bestaat de mogelijkheid tot het spiegelen van de voorwand niet.


BLOKHUTTEN
Klik hier meer informatie
over de blokhutten
van Den Buizerd
>>>
Blokhutten / Tuinhuisjes
Blokhutten / Tuinhuisjes

Het team van Verhoeven staat voor u klaar met een optimale mix van vakkennis en een groot enthousiasme
om u te helpen met de juiste keuze en het geven van advies bij de aankoop van uw blokhut of tuinhuis.
Uw garantie voor jarenlang tuinplezier