Buitenverlichting in-lite Buitenverlichting in-lite
Tuinverlichting
Buitenverlichting in-lite

Webshop

Onze tuinverlichting
kunt u ook on-line
bestellen

klik hier >>
Tuinverlichting vraagt een lichtplan
Met sfeervolle tuinverlichting kunt U ook ’s avonds van Uw tuin genieten als verlengstuk van uw woonkamer. Naast sfeer kan tuinverlichting zorgen voor inbraakpreventie. Met een lichtplan zorgt u voor het juiste licht op de juiste plaats.

Maak voor het lichtplan eerst een schets van uw tuin op schaal of gebruik de ontwerptekening van uw tuin. Teken daarna de belangrijkste onderdelen van uw tuin in zoals terras, tuinpad, deuren, schutting, bloembak, vijver, ornamenten en beplanting.

Daarna bepaalt u de toepassing van de tuinverlichting. Over het algemeen kunt u onderscheid maken tussen: Functionele verlichting voor duidelijk zicht bij de oprit, trap, het tuinpad en als inbraakpreventie. Accentverlichting bij onderdelen die extra aandacht verdienen, bijv. ornament, stuik, boom. Sfeerverlichting als afmaker voor de juiste subtiele sfeer bij bijvoorbeeld terras of zithoek.

Wanneer u bovenstaande vastgelegd hebt, komt u naar ons toe. Wij zullen u helpen met het type armatuur bepalen, waar ze rekening zullen houden met de juiste lichtbron. Verder kunnen we met u samen bepalen welke lengte aan kabels u nodig heeft en eventueel welke sterkte transformator bij gebruik van zwakstroom.

In-lite

klik hier voor
ons assortiment
>>
Buitenverlichting in-lite
Buitenverlichting in-lite
Tuinverlichting zelf aanleggen
Tuinverlichting die op zwakstroom werkt is aansluitklaar en kunt u zelf installeren. Zwakstroom tuinverlichting is absoluut veilig, zelfs wanneer per ongeluk de kabel zou beschadigen. Met spelende kinderen en gravende huisdieren in de buurt is dit een geruststellende gedachte.

Tegenwoordig wordt er veel aandacht besteedt aan de technische perfectie van zwakstroom tuinverlichting. De nieuwste technologieën zorgen voor een hoge licht opbrengst. Desondanks zijn ze zeer energiezuinig en hebben een extreem lange levensduur. Dit ziet u terug in een uitstekende garantie tot wel 5 jaar.

Voor het aanleggen van zwakstroom tuinverlichting hoeft u geen technische kennis te hebben. U kunt deze tuinverlichting zelf aansluiten. Het principe is eenvoudig en snel te realiseren. U kunt het systeem gemakkelijk uitbreiden of veranderen. Heeft u een lichtplan, dan is het alleen nog maar de kabels uitrollen en de armaturen op de juiste plekken aansluiten. Graafwerk is niet nodig. Vanuit de transformator rolt u de laagspanningskabels uit en de kabel kan direct onder de bestrating verwerkt worden of in de borders worden bedekt met slechts wat aarde.

Zwakstroom tuinverlichting is dus snel en veilig te installeren. Wilt u uw zwakstoom tuinverlichting echter toch door een specialist laten aanleggen? Dat kan natuurlijk ook. Kom voor meer informatie naar een van onze filialen.

Webshop

Onze in-lite tuinverlichting
kunt u ook on-line
bestellen
klik hier >>

Buitenverlichting KS
Buitenverlichting KS


KS

Klik hier voor ons
assortiment
>>
Buitenverlichting KS