Verhoeven tuinhout & steengoed, dit familiebedrijf is inmiddels een begrip in heel Nederland geworden. In zijn 75-jarige bestaan, heeft Verhoeven kwaliteit altijd voorop laten staan. Door de jaren heen, is het assortiment van Verhoeven steeds breder en dieper geworden. Met recht kan men dan ook zeggen dat Verhoeven DE leverancier is, op het gebied van tuinhout/steengoed en allerlei aanverwante artikelen.

In de ruim 2000m² grote showtuin, welke gedeeltelijk overdekt is, kan men de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting bekijken. Al wandelend door de showtuin krijgt u een goed beeld van de uitgebreide collectie. Deels standaard maar ook eigen ontwerpen zijn mogelijk. Laat u verbazen over de verschillende combinatiemogelijkheden.

V
erhoeven is niet alleen bekend van zijn uitgebreide assortiment 1e klas materialen. Maar ook van eigen unieke oplossingen voor unieke "problemen", iedereen heeft een eigen voorkeur voor tuininrichting. Het team van adviseurs bij Verhoeven zien het als hun taak om te zorgen voor de realisatie van uw ontwerpen. Onder het genot van een kopje koffie, zal het ongetwijfeld lukken om ook aan uw wensen tegemoet te komen. Een goed voorbeeld van initiatief nemen is het gepatenteerde Uniek Verhoeven systeem met 30 jaar garantie.
Haal gratis het nieuwe tuin-magazine op bij één van onze vestigingen
of
klik op de afbeelding hieronder om het online te bekijken