Steenvisie Siebestrating
Brique Ceramique bestrating

Brique Ceramique
Oprit landhuis bestraat met, Brique Ceramique 7cm, IJsselformaat getrommeld 7cm Valerie.
Brique Ceramique >>
STEENVISIE
Van onze leverancier Steenvisie beleveren wij het complete assortiment. Dit gebeurd enkel vanuit ons filiaal in Helmond.
Echter staan hier alleen de showborden van gebakken bestrating en natuursteen. Steenvisie beleverd het volgende assortiment:
(klik op de naam voor het overzicht)

Urban Brick
Bestrating van terras met Urban Brick 6,5 cm, Waalformaat getrommeld 6,5cm Bellamy.
Urban Brick >>
steenvisie
Nieuwe Straatbakstenen
“Een kei van een klei”
Gebakken straatstenen worden door haar natuurlijke eenvoud op termijn alleen maar mooier. Door gebruik van het straatwerk veranderd het uiterlijk naar verloop van tijd. Dit geeft leven aan het product. Gebakken straatstenen zijn kleurecht, door en door gehard en daardoor uitstekend bestand tegen weersinvloeden van buitenaf, vandaar de kreet duurzaam. Functioneel zijn ze, als we het hebben over de diverse legpatronen die ermee gemaakt kunnen worden en het gemak waarmee ze met elkaar gecombineerd kunnen worden in en om uw tuin.
sierbestrating

Uw tuin is uw woonkamer buiten, waar u in de zomermaanden een belangrijk deel van de tijd doorbrengt. De laatste jaren wordt er steeds meer gebruik gemaakt van duurzame materialen in de tuin. Er zijn een aantal factoren van essentieel belang om de juiste materiaalkeuze te kunnen bepalen.
1.De vormgeving van het te verharden oppervlak is het meest belangrijke. Ieder afzonderlijk formaat heeft zijn eigen mogelijkheden. De producten uit het assortiment van Steenvisie bieden u de mogelijkheid om ieder willekeurig legpatroon toe te passen. Wilt u cirkels, kronkelpaden of een mooi strak geheel alles is mogelijk.
2.Een pad waar allen op gelopen wordt mag ruwer en onregelmatiger zijn dan het terras waar u stoelen en/of een tafel op plaatst. Het assortiment van Steenvisie bevat uitsluitend maatvaste materialen die voor ieder doeleind geschikt zijn.
3.De verharding moet ook goed te combineren zijn met de verdere indeling van uw tuin. Het assortiment van Steenvisie biedt u een veelvoud van kleurschakeringen. Verder zult u zelf de combinatie moeten bepalen want smaken verschillen nu eenmaal.
4.En zeker niet het onbelangrijkste argument is de duurzaamheid van gebakken straatstenen. De kleur van betonstenen wordt in grote lijnen bepaald door kleurstoffen, welke door weerinvloeden van buitenaf terug lopen in kleur. Gebakken straatstenen zijn door en door gekleurd en worden door gebruik alleen maar mooier. Tevens heeft een gebakken steen ook altijd een restwaarde dit tot tegenstelling van betonstenen.
sierbestrating